Kožené sandále EASY FLEX Mayoral -41172089

Akcia
Značka: Mayoral
€53,25 –64 %
Kožené sandále EASY FLEX Mayoral -41172089
€53,25 –64 % €18,90 / ks €15,75 bez DPH
Skladom (1 ks)
Veľkosť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Môžeme doručiť do:
18.9.2024

Detailné informácie

Podrobný popis

 

Pump style shoes for baby girl - a timeless, classic style to go with your elegant outfits. Shoes with inner lining and leather insole. Leather outer material. Non-slip rubber sole to strengthen the grip when walking. Adjustable velcro strap which guarantees a perfect fit. Decorative elements: bow applique. Item with pieces of chrome-free leather. Newborn shoes have a rounded shape at the front to leave enough space for the toes.

 

 

Topánky v štýle pumpy pre dievčatko - nadčasový klasický štýl, ktorý sa hodí k vašim elegantným outfitom. Topánky s vnútornou podšívkou a koženou stielkou. Kožený vonkajší materiál. Protišmyková gumená podrážka na posilnenie priľnavosti pri chôdzi. Nastaviteľný remienok na suchý zips, ktorý zaručuje dokonalé prispôsobenie. Dekoratívne prvky: aplikácia na mašľu. Položka s kúskami kože bez chrómu. Topánky pre novorodencov majú vpredu zaoblený tvar, aby nechali prstom dostatok miesta.

OBUV EASY FLEX pre najmenších mayoral určená na prvé krôčiky je vyrobená tak, aby podporovala zdravý vývoj detskej klenby a chôdze.

• použíiva nezávadné prírodné materiály

• ľahko vyskúšate veľkost vďaka vyberateľnej antibakteriálnej vložke

• topánočky sa ľahko obúvajú

• podrážka je z flexibilného a protišmykového materiálu a je vpredu vyvýšená proti okopaniu

• okrúhla špička zabezpečí priestor pre pršteky, nôžka dieťatka nieje stiesnená

Topánky pre chlapčeka, na jeho prvé bezpečné kroky, ktoré je nevyhnutné mať v šatníku. Topánky s vnútornou podšívkou a koženou stielkou. Kožený vonkajší materiál. Protišmyková, pružná gumená podrážka pre pohodlný krok. Nastaviteľné dvojité zapínanie na suchý zips pre rýchle uchytenie a ľahké nastavenie. Vystužená gumená špička a päta, ktorá zaručuje lepšie sedenie okolo členku a odolnejšiu topánku. Vyberateľná antibakteriálna kožená stielka s ergonomickým tvarom a komfortným nárazovým systémom v päte, ktorá poskytuje lepšie odpruženie a pohodlie. Dekoratívne prvky: ozdoby bez obsahu chemikálií. Položka s kúskami kože bez chrómu. Topánky pre ich prvé kroky. Okrúhly tvar, ktorý umožňuje dostatočný priestor pre pohodlné zapadnutie prstov.

 

Dodatočné parametre

Kategória: chlapci
Záruka: 2 roky
Pohlavie: chlapci
Farebné prevedenie: modrá
Kolekcia: výpredaj
Druhy: sandále
Obdobie: jeseň-zima

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: